Dutch Comic Con 2015 – Was it worth it? |Was het de moeite waard? [Highlights reel, video]

Gisteren ben ik met een aantal vrienden naar de allereerste Dutch Comic Con gegaan, en het was verbazingwekkend leuk! Ik zeg verbazingwekkend, omdat ondanks dat de officiële Comic Con organisatie dit heeft georganiseerd, ik First Look gewend ben in de Jaarbeurs te Utrecht. Maar er was relatief veel te doen, te zien, en te eten en te drinken. Ook hebben we Gustavo uit Breaking Bad gespot! In de edit hierboven kun je de hoogtepunten zien, veel kijkplezier!

———————————————————————————————————————————

Yesterday, I went to the very first Dutch Comic Con, and it was surprisingly fun! I say surprisingly, ’cause I’m used to a rather small scale event called First Look (think of it as the Dutch E3) which is also held there annually. But, things turned out great, and we had a pretty good time! You can see the highlights of the experience my friends and I had, enjoy! Also, we spotted Gustavo from Breaking Bad!

Advertisements

4 Comments Add yours

 1. Lieke says:

  Het was zo super leuk 😀 Ik heb alleen spijt dat ik niet met Osric Chau op de foto ben heweest, haha. En zooo hard staan twijfelen of ik dat No-face glazen beeldje ziu kopen, maar uiteindelijk niet meer gedaan.

  Liked by 1 person

  1. Arch Crition says:

   Jaa, het was leuk he? Ben je ook wel eens naar First Look gegaan toevallig? Ik vond dit zoveel leuker, niet normaal hahaha. Ik vond dat Ichigo-beeldje, met dat masker best wel gaaf, maar ik heb alleen een kralen Pokébal-necklace gekocht xD

   Like

   1. Lieke says:

    Ja, was echt super 😀 En nee, daar ben ik nog nooit geweest. Ik was wel van plan om te gaan met een paar mensen, maar dat ging eigenlijk niet meer door :p Dat Ichigo beeldje was ook erg vet ja!

    Like

   2. Arch Crition says:

    Aah okee, je bent iig wel naar de leukste van de twee geweest 😉 haha. What about Tsunacon? Ik hoorde dat dat ook leuk is 😛

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s